Varför välja oss?

Med vår erfarenhet slipper ni oroa er för långdragna och tidskrävande projekt. Vi kan bistå med allt från planering, inköp och projektledning tills att det är besiktat och godkänt av er. Allt för att ni ska känna er helt trygga. 

Vi är ett gäng med en vision om att bli det mest servicevänliga byggentreprenadbolaget. Vi har gedigen erfarenhet av skadehantering, renovering och tillbyggnad, från smått till stort. Kvalitét och flexibilitet är våra ledord.

“Vi hjälper er med ert projekt oavsett storlek eller komplexitet.”
- Martin Björkroos, grundare

Vi har sett att många byggare idag inte tar något ansvar gällande kommunikation, dokumentation, återkoppling med mera. Vi på Liding Byggentreprenad AB tycker att kunden har rätt till detta!

Vi tar hand om helheten åt våra kunder . Vi hjälper till med det administrativa och lotsar kunderna genom hela arbetet och skapar en personligare relation.

Se våra tjänster


Referenser

"Liding Byggentreprenads arbete gick snabbare än planerat och översteg mina förväntningar. Under hela renoveringen fick jag fortlöpande information om vad som gjorts och vad som skulle hända härnäst. Imponerande!"

Klicka här för att se några referensobjekt