Våra tjänster

Vi på Liding Byggentreprenad utför det mesta inom bygg, måleri, VVSoch entreprenader inom Storstockholm. Vi arbetar med privatpersoner, Bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Vi har erfarenhet av allt från mindre renoveringar till att hantera försäkringsskador upp till 15 MSEK. Ni kan kontakta oss oavsett om det är ett litet eller stort projekt.

ROT-avdrag

Alla privata fastighetsägare har rätt till ROT-avdrag när de renoverar eller bygger om/till en befintlig byggnad. Skatteavdraget uppgår till 30% av arbetskostnaden (ej materialkostnader) till ett maxbelopp om 50 000 kr/år. Det är fastighetsägarens skyldighet att se till så att det finns möjlighet till ROT-avdrag när vi fakturerar om ROT-avdrag har begärts. Liding Byggentreprenad tar inga extra administrationsavgifter för att nyttja ROT-avdraget som görs direkt på fakturan. 

Ni hittar mer information om ROT-avdraget och exakt vilka arbeten som omfattas av detta på Skatteverkets hemsida. (www.skatteverket.se)


Rivning / Bygg

Vi utför alla typer av renoveringar och byggprojekt, både inomhus och utomhus. Exempel på arbeten är badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, golvläggning, takomläggning, fasadrenoveringar m.m.


Måleriarbeten

Vi utför allt inom måleri och tapetsering. Vi åtar oss både inomhus såsom väggmålningar och trapphusmålningar eller utomhusprojekt som exempelvis fasadmålningar eller målning av garage/parkeringshus.


VVS

Via vår samarbetspartner VVS Produktion i Stockolm AB åtar vi oss alla sorters VVS arbeten såsom läggning av golvvärme, utbyte eller nyinstallation av vattenburna värmesystem m.m.